first session 50% discountLeave your details and get your first 1 hour session in 50% discountSidste hold på heilpraktikeruddannelsen med Anna Iben og Jesper Hollensberg ved roret starter august 2024Da vi overtog Heilpraktikerskolen i 2006, havde vi ingen anelse om, hvilket eventyr, vi havde kastet os ud i.


I dag kan vi se tilbage på en spændende, udviklende og medrivende rejse sammen med et væld af de dejligste mennesker.


Nu til juni 2024 afslutter vi det 13. hold heilpraktikere under vores vinger. Til dato har vi uddannet mere end 150 nye kolleger i det naturmedicinske felt. Endnu flere har været igennem de grundlæggende fag samt uddannelsen til klinisk kostvejleder og Kostpilot, som enkeltkursister og gæster. Og utallige dejlige mennesker har vi lært at kende undervejs.


Adskillige af de inspirerende bekendtskaber har udviklet sig til både vores nære kolleger og hjertegode venner. Det er vi evigt taknemmelige for.


Men enhver rejse har også en ende. Og vi er klar til at give stafetten videre til en eller flere nye skoleledere.


Derfor har vi besluttet at afslutte det sidste hold heilpraktikere under vores ledelse i sommeren 2026.


Til den tid har vi haft Heilpraktikerskolen i præcis 20 år. Og vi er klar til en ny fase af vores arbejdsliv – med undervisning og formidling fortsat. Bare på en anden måde. Og med en anden struktur til mere fordybelse (også sammen med vores barnebarn, ikke mindst).


Vi ved ikke på nuværende tidspunkt, hvem der overtager Heilpraktikerskolen. Vi planlægger og melder ud allerede nu, så vi har god tid til at sikre et ordentligt og sikkert generationsskifte til de nye. Og vi er klar til at bidrage med undervisning mange år endnu – vi har ingen planer om at fordufte fra feltet.


Men det betyder altså, at hvis du vil uddannes som heilpraktiker af os – Anna Iben og Jesper Hollensberg – så er det NU og med start på det 2-årige forløb senest august 2024.


Herefter opstarter vi ikke flere heilpraktikerhold, før vi kender vores efterfølgere.


E-medicus, Kostpiloten og alle vores andre aktiviteter fortsætter.


Tak til alle jer, der har deltaget (og stadig deltager) i vores kurser og uddannelser igennem årene. Og som har bidraget til at give heilpraktikerfaget en vigtig og central plads i den danske behandlerverden.


Anna Iben og Jesper Hollensberg

November 2023


Har du spørgsmål? Skriv til jesper@heilpraktiker.dk