first session 50% discountLeave your details and get your first 1 hour session in 50% discountGår du også i JBDN-fælden?Har du også et velassorteret naturmedicinsk husapotek? Har du et middel til ethvert symptom?


Så går du måske også i JBDN-fælden.Af Jesper Hollensberg

29. november 2022

Bruger du gurkemeje og ingefær, når det gør ondt?


Bruger du probiotika, når maven driller?


Og har du i det hele taget et stort naturligt husapotek?


Så har vi en hel del til fælles. Blandt andet også risikoen for at gå i JBDN-fælden. Altså:


”Jeg Behandler Da Naturligt”-fælden.


For lad os bare se det i øjnene. Selv om vi bruger ”naturlige” midler fra husapoteket, så kan vi også sagtens lave ”naturlig symptombehandling”.


Og uanset, hvilke metoder vi anvender, så kan symptombehandling være problematisk. Hvis din olielampe i bilen lyser, så er løsningen ikke at skrue pæren ud af lampen. Uanset, hvor nænsomt du gør det – heller ikke selv om du sender pæren til miljøvenlig genanvendelse.


Faktisk har du gjort problemet værre: Din bil mangler stadig olie. Men nu bliver du ikke længere mindet om det.


Med et velassorteret naturmedicinsk husapotek kan vi bilde os selv ind, at alt er i den skønneste orden – så længe vi er symptomfri. Men nedenunder ulmer måske nogle mere alvorlige problemer, som vi har dæmpet symptomerne på.


Forstå mig ret: Jeg synes helt sikkert også, det er bedre, at husapoteket er naturmedicinsk frem for kemisk. Og jeg indrømmer gerne, at mit eget naturmedicinskab er ret velassorteret.


Men behandling med husapoteket er kun første skridt.


Næste skridt er at begynde at lede efter årsagen til symptomerne.


I langt de fleste tilfælde fungerer kroppen hensigtsmæssigt. Derfor skal symptomer som udgangspunkt heller ikke undertrykkes. Det er alarmklokker, som fortæller os, at der er noget, vi skal tage os af.


Vi får kvalme og kaster op, fordi vi har indtaget noget, der ikke er godt for os. Vi får ondt, fordi der er noget i kroppen, der ikke fungerer, som det skal.


Vi skal lære at arbejde med kroppens processer – i stedet for imod dem.


Det er selvfølgelig lettere sagt end gjort. Og derfor har vi også udviklet et forløb til dig, der er klar til næste skridt. Til dig, som er klar til at tage ansvar for din egen og dine nærmestes sundhed.


Vi kalder det Den Naturmedicinske Metode.


Her får du på 4-5 måneder et nyt syn på sygdom og sundhed. Og du lærer de basale forudsætninger for en sund livsstil med fokus på årsagsbehandling.


Så du bliver bedre til at forstå budskaberne bag din krops symptomer. Og bedre til at undgå ”Jeg Behandler Da Naturligt”-fælden.


Se, hvordan du kommer med på Den Naturmedicinske Metode